En hälsning från livet

Hej!

 

Det var länge sedan jag skrev här. Jag saknar bloggen en aning och känner att jag är tvungen att uppdatera den. Det är mycket som hänt sedan sist. Kort och gott kan jag säga att livet är fantastiskt!

 

Jag fick i vintras reda på att jag kommit in på min drömutbildning;  barnmorskeutbildningen i Falun med studieort Karlstad.  Det var nervöst och jobbigt fram till kursstart om jag skulle bli en av de som får sin utbildning betald av landstinget. Efter första skoldagens slut fick jag det fantastiska beskedet att jag får studielön på 19000 och nu i efterhand också insett att jag även får CSN-bidrag. Det känns ju för bra för att vara sant! Jag är så lycklig och otroligt lättad.

 

Det är mycket med skolan. Det är en seriös och krävande utbildning, och ack så kul! Det är lika roligt varje dag att öppna sin dator och lyssa på föreläsningarna.

 

 

Sigrid har blivit 1,5 år och började dagis förra veckan. Det har gått jättebra. Hon trivs super och har inte varit ledsen ännu någon gång och hon sover på vilan. Mammas tjej med skinn på näsan <3 

 

Nils har blivit 3,5 år och jag tycker åldern är så kul. Han har mycket funderingar och han har lätt till fantasin. Han tycker också det är kul att lillasyrran börjat på avdelningen.

 

Fredrik har varit pappaledig och började denna veckan på sitt nya jobb i Karlstad på 50% för att resten av tiden vara hemma med barnen.

 

 

I övirigt fixar vi och trixar med huset. Uterummet är snart färdigt och vårens projekt blir att göra ett soldäck utanför.

 

 

Har jag några läsare kvar? Om ni ser detta så hoppas ni mår bra!

 

Kram 


rt, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu