Sigrid fyra månader

 

Älskade lilla varelse. Du är så god. Igår blev du fyra månader. Nu känns det som du funnits hos oss så länge. Det känns självklart att vi är fyra i familjen trots att jag ibland får för mig att vi har fler barn, haha.

 

Du skrattar åt din bror. Ögonen gillar att följa honom. Vi tycker att ditt skratt är så annorlunda från storebrors. Ibland låter det nästan som du grinar. Tokfia. Du älskar att ha din högerhand i munnen att gnaga och tutta på. Dregglar ordentligt gör du. Redan tänder på g?

 

I kläder har du genomsnitt 62. Det börjar växa ut små blonda strån på bakskallen där du tidigare skavt bort den kalufs du föddes med.

 

Det är kämpigt på kvällarna och det har nog varit det i två veckors tid. Du har elaka eksem på kinderna och huvudet och ibland är du lite rödflammig om bålen. Nu utesluter jag mjölk i min kost ett tag för att utesluta att du skulle vara allergisk du med. Din far har tagit in pilatesbollen i från gymmet och gungar dig till sömns om kvällen. Om natten äter du ofta, upp mot sex gånger per natt. Du tar ogärna flaska.

 

Vi försöker natta dig ungefär samtidigt som Nils men du gillar inte att vara själv i rummet och du vaknar ofta snabbt igen efter att vi lagt dig. Du vill somna senare och du skulle vilja ha sovmorgon varje dag. Sover middag gör du lite oregebundet men du brukar vilja sova längre vid 10-tiden.

 

 

 

 


Kommentarer
Postat av: Linda

Tack Lovisa :) Riktigt spännande och roligt ska de bli :)
Du har inte kvar nån ansökan om graviditetspenning jag skulle kunna få tjuvkika på? Tycker de är så svårt hur man ska skriva

2015-01-29 @ 09:12:57
URL: http://mylifemymove.blogspot.com
Postat av: ingrid g

ohh vilken näpen liten tös <3

2015-05-11 @ 18:05:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0