Julen 2014

 

I år blev julfirandet uppdelat på två dagar. Med två småbarn så kändes det lugnast och tryggast så. Eftersom Fredriks mamma jobbade julaftonsnatt föll det sig naturligt att vi firade julafton med min familj. Däremot spenderades juldagens eftermiddag och kväll hos svärföräldrarna.

 

Det var ett bra beslut. Vi har alltid flängt runt tidigare år och det har känts stressigt och att man inte riktigt tagit vara på julefriden.

 

Vi har verkligen haft det supermysigt. I år förstod Nils bättre detta med jultomten och klappar. Tomten var till en början läskig trots att han några dagar tidigare träffat "honom" på öppna förskolan. Men ju mer tomten pratade och satte Nils i arbete att dela ut julklapparna till släkten desto roligare blev det. "heeeiidååå domden!" ropade han när min bror i förklädnad smög ut genom altandörren.

 

Favoriten på julbordet för Nils var även i år lutfisken och potatisen. Materiella klappar han uppskattade mycket var dammsugare, elvisp, lektält, sackosäck, ritplatta, broderad pippitavla och pippibok med tillhörande figurer.

 

Lilla Sigrid var superlugn och nöjd båda dagarna.

 

 

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0