Vintervardag

 

I mitt huvud dikterar jag ständigt vad jag ska skriva här och berätta om. Främst nattetid. Men att verkligen få ner orden på datorn har jag inte hunnit med. Dagarna går i ett. Vintern är fantastisk och vi är ute en hel del och leker och åker skidor. Superhärligt verkligen. Vi har börjat med en liten mysig lunchvana och grilla ute på öppna spisen på altan. Igår var det korv och idag burgare.

 

Nils har varit riktigt krasslig under veckan och nu verkar det vara Sigrids tur. Både jag och Fredrik har känt att även vi har haft något på gång länge men som förhoppningsvis inte verkar bryta ut. Jag är fruktansvärt trött. Vakennätterna tar på krafterna och jag skulle kunna somna på studs. Sigrid vill ligga tätt och tutta. Man sover inte särskilt djupt när juvelen ligger och väcker en och äter stup i ett. Nils sover ju inte heller hela nätter. Sova ut får man göra när man blir äldre.

 

Det är inte bara dagarna som fortlöper i rask takt utan även mitt sinne går på högvarv. Det går framåt men inte så som jag är van. Nu blev det kryptiskt.

 

Ikväll har Fredrik lagat mycket god wok med tofu och cashewnötter i. Nu ser jag fram emot en kväll på soffan framför tvn.

 

 


rt, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu