2-årskalas


Jag hinner verkligen inte uppdatera som jag vill och borde, för min egen skull. Tycker ju det är så kul att gå tillbaka och kolla på gamla inlägg och minnas..

 

Nils har ju fyllt år och såklart hade han kalas. Som nybliven tvåbarnsmamma försökte jag lägga ribban rimligt. Vi har haft vänner hit som firat Nils då och då. Har jag berättat att jag har så många fina kompisar? Inga krav, inget krångel - enbart genuint fina människor. <3

 

På kalaset var familjen bjuden. Svärmor och mamma har varit med och hjälpt oss baka. Nils är i himmelriket när elvisp och hushållsassistenten arbetar. Maskiner och motorer är ju så kul. Alla bakverk vi gjorde kunde Nils äta. En utmaning och lite pyssligt när man inte är van att baka utan vete, ägg och mjölkprodukter. Det bakades bullar, kokostoppar, sojagräddtårta och vi gjorde marchmallowsklubbor.

 

Min energi sinade redan innan kalaset, haha. Visst blir man glad i själen när ungarna mår bra? Nils tyckte firandet var så kul. Han fick massa fina och roliga presenter och han stod i centrum vilket han givetvis gillar. Det var massa bus och spring på kusinligan.

 

 

 

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0