Lördag

 

Det är helg. Egentligen vill jag bara lägga mig ner på soffan och ta ikapp en massa onödiga TV-program. Gärna något djupt på SVTplay som typ Fredrik inte skulle orkas handskas med. Tråkigt säger han, men jag tror det handlar om att vissa inte orkar beblanda sig med det djupare i själen.

 

Samtidigt vill jag hitta på något uppfriskande. Vad vet jag inte. Att vara social tycker jag alltid är kul. Och träning var det ja.. Jo, jag har börjat köra Tabata här hemma och powerwalks och promenader slösas det rikligt med. Efterkontrollen är nu gjord och allt är MVG. Tid för hårdare träning? Äh, inte än.

 

Mitt mission i livet just nu (förutom att umgås med kidsen, mannen, familjen och vännerna) är att städa. STÄÄÄÄÄÄDA. Det går runt. Grejer överallt och är inte inredningen perfekt blir jag tokig. Jo, jag vet vad det handlar om. Fokuspunkt. Djupare än så orkar jag inte gå in på det.

 

Nej, nu blir det att käka pasta med boccolipesto och halloumi. Sen ska jag baka upp de där bruna bananerna. Muffins funkar alltid.

 

 

Stökig i stöket
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0