RUL

 

 

Tidigt på morgonen tisdagen den sjätte maj hade vi tid för rutinultraljudet. Det är verkligen en speciell känsla när man båda tillsammans nyfikna och förväntansfulla tittar på skärmen och får se sitt lilla pyre. Det var som en liten alien som krälade runt i min mage. Så svårt att föreställa sig att det faktikst är en människa redan nu.

 

Allt såg bra ut. En lättnad såklart! Vi kunde se när h*n drack fostervatten, hur tungan rörde sig och h*n svalde. Så häftigt! Händerna grejsades det med och de var mycket i ansiktet. Bebisen var inte riktigt sammarbetsvillig att vara med på foto/film. Likadant var det på KUB. Den ville mest sparka, vrida på sig, glida ner i bäckenet på mig som en liten halvdan boll och chilla. Men barnmorskan lyckades se allt det hon skulle och vi fick med oss ett par okej bilder hem.

 

Gällande beräknad förlossning är vi nu framflyttade till 7 oktober istället för 4 oktober som innan. Det är alltså tre dagar innan Nils födelsedag. Ska bli spännande att se när den behagar att komma ut. Två veckor tidigare som Nils? Då blir det i september isådana fall. Men man vet inte. Kankse kommer lillrackarn på samma datum som Nils valde.

 

Och nej, vi har inte tagit reda på vilket kön bebisen har. Jag tjuvkikar aldrig på mina presenter innan jag får öppna dem. Och att jag skulle tjuvkika på de största mirakelgåvorna som just barn är skulle inte heller falla mig in. ;) Det är ju klart mäktigt att få reda på resultatet vid förlossningen. <3

 

 

 

Lillsmugglern på sniskan 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0