Trädgårdsröj

 
Våren är här och det är underbart ute. Det är nu man inser vilken frihet det är att ha hus. Jag och Fredrik är verkligen inga trädgårdsmästare men oj vad vi försöker vårt bästa. En massa buskar har ansats rejält och vi har rensat upp bland dem. En en har kapats ner och fler ska det blir. Vi planerar att låta någon falla en del björkar och granar. Vi har en skogstomt så det känns lite kul men det får absolut inte bli för mycket träd och bös. Jag har satt penséer i blomlådorna men jag har en nyinköpt kruka kvar.
 
 
Nils är med oss i detta. Vad han skrattade när Fredrik och Annika hade ner enen! Han älskar att vara ute och greja. Så härligt att se. Dock är han en liten rymling som försvinner lätt in på någon grannes tomt bara man vänder ryggen till. 
 
 
Vi har olika projekt på gång. Ett är att vända stenplattorna på uppfarten. Tror det kan bli riktigt snyggt med den ljusgrå plana sidan uppåt istället för att se den tråkiga stenbeklädda sidan som är nu. Frågan är om de är alldelles för porösa.. Vi ger det ett försök. Ett annat göra vi har framför oss är att lasera trallen på uteplatsen. Hoppas resultatet blir lika fint som vi tänkt oss.
 
 
 
Rengöring av trall, liten kille som är fascinerad över maskiner och verktyg, i häckkapningen
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0