Öroninflammation, Bihåleinflammation

 

Ni som känner mig eller följer mig på Instagram har koll på min status. Jävlar i min låda vad jag mått/mår. Ja, jag har börjat se ljuset nu. Jag känner att det börjat vända.

 

Allt började med en rejäl förkylning som inte ville ge med sig. På ett kvällspass på jobbet tappade jag nästintill hörseln och påväg hem börjar jag känna att det börjar göra ont. Natten var något i det värsta i smärtväg jag varit med om. 1177 tyckte jag skulle hålla ut till dagen därpå för tid på vårdcentralen. Tiden gick i slow motion. Jag grinade som ett barn och vankade i vardagsrummet tills morgonen var kommen. Öroninflammation -> Kåvepenin 2g x 2 i 10 dagar. Jag förstod redan min dom på natten då jag redan startat behandlingen med ett litet restlager jag hade hemma.

 

Nästa natt var det dags igen för nästa smärtgenombrott. Skallen höll på att sprängas. Vad i helsikke!? Jag har aldrig upplevt en sådan huvudvärk som strålade ner i nacken. Till en början var värken i hela huvudet men sedan ”bara” på min vänstra sida. Ringde 1177 på morgonen och såklart sa de att jag var tvungen att åka in. Jag vet deras resonemang – bakteriell meningit-obs. Bihålorna eller migrän sa jag. Ringde till jobbet och hörde läget på akuten. Inte en enda medicinpatient så pappa skyndade sig att hämta upp mig och jag fick snabb hjälp på sjukhuset. Nu har jag testat på Oxynorm för första gången också. Bra mot smärtan var den men jisses vad jag kräktes. Nu håller jag mig till Alvedon, penicillin och kortisonnässpray då diagnosen blev bihåleinflammation.

 

Nu är jag hemma och vilaaaaaar. Hur många veckor har jag vilat nu egentligen? Musklerna har förtvinats på mig kropp och jag är allmänt less.

 

MEN imorgon är en stor dag. Längtar men samtidigt är jag jättenervös och orolig. Låt det bli en helt underbar morgon.

 

Nu ska jag fortsätta stri med Anna My om altaner och trädgård ;)


Kommentarer
Postat av: Camilla

O fy fan! Nu har du verkligen gjort ditt i sjukdomsväg för detta år!

Hoppas du repar dig fort. :)

2014-03-25 @ 05:33:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0