Inskolning och vår

 

Härliga vårdag! Är det inte underbart när solen letat sig ut ur molnen? Gatorna är torra men ännu ligger gruset kvar på asfalten. Nils satt i Charioten och Fredrik och jag tog cyklarna nedför berget till mor, far och bror. Det vankades mat. Innan maten satte vi Nils på trehjulingen och gick till lekparken. Där gungade han en stund innan han blev allt för trött. Mamma och pappa har varit på Kuba och vi har längtat efter dom. Mysigt att träffas idag! 

 

I veckan har Nils skolats in på dagis. Allt har gått fint. Jag var med honom de fyra första dagarna och i fredags gick han själv. Det är en nöjd kille som får leka med de andra barnen och de gulliga fröknarna. Men det där med vilan vill han helst slippa! Han möljer runt i salen och petar på de andra barnen och skrattar och lyfter rullgardinerna och släpper in ljuset. Det kanske löser sig till sist eller så är han lik sin mor ;)

 

 

Jag och Fredrik avslutade denna vecka med först en bastu och sedan Tofuline-glass. Det ska bli skönt att lägga sig strax. God natt.

 

 

 

 


Kommentarer
Postat av: ingrid

hehe coolfaktorn på tredje bilden är i topp! =D
vad spännande med dagis! och du, ledsen att höra att du blev så sjuk. hoppas på friskhet nu för dig när våren nästan är här fullt ut.

kramar

2014-03-25 @ 10:16:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0