Härliga ledighet

 

Hur gött är det inte att hela familjen är ledig nu i 8 veckor tillsammans? Jo, riktigt gött. Vi grejar och står i hela dagarna. Hittills har vi tex hunnit med ett besök på Putte i Parken. Ett besök som jag tyckte var sådär, iaf med barn. Nils ville absolut inte ha hörselkåporna på och det kryllade av folk. Jag kan tycka att det är lite jobbigt när det blir för trångt. Vi spenderade tiden i lekparken. Trevligt av Karlstad att anordna denna festival ändå måste jag säga.

 

Svärmor har fyllt år och vi bjöd ut henne på fika på Artisan Bread. Riktigt trevligt ställe med massa gott bröd! Mums. Här näst kommer hon få rida islandshäst.

 

Vi har haft det tufft ett bra tag med nätterna nu. Det är inte ofta vi tar hjälp men nu var det dags för avlastning. Nils sov hos sin farmor och farfar inatt (och där sov han hela natten, såklaaaart). Han har haft det så kul och vi har fått välbehövlig sömn. Idag när vi var och hämtade honom var det vattenlek på gång. Att ösa i och ur lilla babypoolen till olika tillbringare är toppen. Den stora poolen var dock läskig idag. Men vi var hemskt roliga att titta på i plurret. Älskade goa unge!

 

 

 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0