Tillflyktsort: Sälen

 

I fredags flydde vi den kaosartade lägenheten. Takboxen packades med skidor, stavar och hjälmar och bilen med väskor och barnvagn. Vi kom iväg vid lunch och i stugan mötte oss svärföräldrarna.  Jag och Fredrik stoppade i oss en varsin smörgås sedan tog vi över Annika och Peters liftkort och kvällsåkte på hundfället. Nils var jättenöjd med att få leka av sig med farmor och farfar i stugan.

 

Dagen därpå åkte svärföräldrarna hem och vi mötte upp mamma, pappa och Pelle vid i Tandådalen åkte längd på Pulsenslingan några varv. Det blev premiär med skidsetet till Nils chariot! Nils satt och mumsade rån medan vi slet i spåret. Vi säger det jämt – oj vad den där vagnen betalat sig tusen gånger om. Vilken möjlighet den ger oss till att fortsätta leva vårt friluftsliv!  

 

Det är aldrig så gött med mat och vila som när man är i Sälen. Senare hade vi kvällsmys allihopa med tacos och godis. Mor och far åkte tillbaka till en annan stuga denna gång då hundarna var med. (Say no more. Jag blöder i hjärtat.) Något som däremot inte är lika gött är sömnen där uppe numera. Nils sover så dåligt! Det är inte jättemånga procent av Nils levnadstid som han sovit en hel natt men på semestern har vi varit uppe timvis med en skrikande bebis. Jag fattar inte. Ska kontakta allergicentrum igen för mer hjälp. Vi tror han reagerar på blommor. Men där finns varken djur, växter och vi ger honom inga födoämnen som han inte tål.. om han nu inte utvecklat ytterligare allergier.

 

Efter en natt av totalt kaos orkade vi oss inte ur stugan förens på eftermiddagen. Då kom mamma hit och barnvaktade medan pappa, Fredrik och jag åkte slalom i Tandådalen. Dagen därpå blev det längdskidpass på 9 km med skrikande bebis. Vi är så ledsna över att ha ett barn som inte mår helt bra.

 

 

Hursomhelst var det skönt att lämna stan och komma upp till fjällstugan. Oavsett skrik, klåda och sömnlösa nätter har vi njutit av en välbehövlig semester.

 

 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0