Renoveringen har startat

 
Nu är vi i gång! Från att vi fick nycklarna i fredags har vi förberett för renoveringen. Man kanske tror att lite nya tapeter, golv, vägg- och takfärg inte är ett så stort arbete.. men det är det! I alla fall om man vill få det snyggt och ordentligt gjort.
 
Det vi har gjort under helgen förutom att köra flyttlast är att lagt papp och hängt plast på de ställen som ska täckas inför att Daniel kommer och sprutmålar trätaken och panelen i huset. Ingen lek.. Spaljén mellan kök och vardagsrum är ett minne blott – vilket lyft! En del golvlister har vi lyckats tagit bort och plastmattor har vi rivit en del i. Asbesträdslan kom och tog oss en sväng men det visade sig vara lugnt, ingen asbest! Visst skulle man kunna lägga det nya golvet direkt på plastmattorna men vetskapen om att ha giftig pvc, som plastmattor innehåller, under oss är inte frestande.
 
Vi har stött på några roliga överraskningar så som originaltapeter. Det är ju så kul att gräva sig fram i husets historia.
 
 
Nu är vi trötta och det ska bli skönt att vila några dagar från husprojektet några dagar. Nu förväntar vi oss snart kritvita tak och spacklade väggar :)
 
 
 
Huset är för tillfället så beige't! Vi är helt klart av en gråskala i basen i vår familj.
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Anna

Va kul att ni är igång :) det kommer bli skitbra tror ja!

Haha här behövde vi iaf inte gräva fram några originaltaper! ;)

2014-01-20 @ 10:16:06
URL: http://annamyren.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0