Uppdatering från huset

 

Hej på er! Ja, jag vet. Jag är verkligen sämst på att uppdatera men tiden räcker inte riktigt till. För en vecka sedan flyttade vi in i huset. Trots målarna gjort det mesta så väntar oss en del att göra som att lådor ska packas upp, lister och annat målas av oss när Nils somnat, belysning ska ordnas och mycket mer. Det är inte många slapparstunder här inte. Och vet ni, igår gjorde jag mitt första arbetspass på typ ett och ett halvt år! Det kändes absolut okej. Jag arbetade inte i grupp utan läste rutiner och uppdaterade hjärnan med lite läkemedelskunskap och diagnoser. Det var trevligt att träffa goa kollegor men visst är det en saknad att många slutat. 

 

Det som är gjorts hittills på huset är att väggar spacklats, målats och tapetserats. Trätaken är vitmålade. Nya socklar är köpta och tillkapade då de förra rök när vi drog ut plastmattorna. Nytt golv har lagts. Befintliga socklar målas och i samma veva även radiatorerna. Nya dörrtrycken ala funkis är på plats istället för de icke stilriktiga mässingvarienterna som fanns där innan. Vi har fått en del av våra möbler på plats och nya som skoställ, hatthylla och matbord har monterats. 

 

Det känns som det går fruktansvärt långsamt framåt men jag antar att det får ta den tid det tar tills det mesta är i ordning. Huset är ju inte litet precis.. Så det är väl inte direkt konstigt. Vi är övertygade om att slutresultatet kommer bli kanon. Det är sådan skillnad från hur det såg ut innan vi flyttade in :) 

 

 

 

 

 
Förutom de vitmålade väggarna pryder denna tapetkvartett väggar i huset.
 
 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0