Höst

 

Hösten är kommen. Vi har hela familjen inlett den med att vara genomförkylda. Fredrik fick ställa in sin medverkan i tjurruset, Nils näsa har runnit på och jag har varit sängliggandes. Nu mår vi som tur bättre. Under kurerartiden har jag har haft tid att ligga och kika på tapeter och annan inspiration till huset. Vi har än så länge hittat två tapeter som vi förmodligen vill ha. Ibland har jag så svårt att sova för att det snurrar färger, tapeter, textilier och möbler i huvudet.

 

 

Idag har vi haft besök av Anna B. Nils gjorde debutbesök på Folktandvården Norrstrand. Han var där på ettårskontroll. Han ville iiiinte öppna munnen för tandhygienisten. Men efter att ha fått en ljusblå tandborste av henne som han kunde leka med fick hon snabbt kika på de fyra och en halv tänderna som kommit upp.

 

 

Ikväll har jag suttit och varit tacksam för det fina i min värld. Tänk, förra året vid denna tid hade jag en jättekula till mage. Där inne låg lille Nils <3 Jag minns förväntningarna, spänningen och kärleken till det okända så väl! Nu ligger han, som då låg i fosterställning i min livmoder, utbredd i sin spjälsäng och sussar sött. JAG HAR VÄRLDENS FINASTE SON! Han är livet! Det är lätt att fälla en tår av tacksamhet när man är såhär sentimental.

 

 

 
  För ungefär ett år sedan (Ps. Inte bara magen var tjock utan också mitt hår!)

 

 


Kommentarer
Postat av: Anna

Så fin :)

2013-09-17 @ 22:28:56
URL: http://annamyren.blogg.se
Postat av: Anna

Vad fin du var som gravid Lovisa! Det är helt sjukt vad fort det här året har gått.

Svar: Tack snälla du <3 Visst har det gått fort.. vart tar tiden vägen?
Lovisa - mamma till Nils

2013-09-19 @ 20:27:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0