Till salu!

 

Nu är vår fina lägenhet utannonserad! Klicka på bilderna för att komma till annonsen.   


 

Barnloppis och matmässa

 

Idag har vi varit på barnloppis på Tuggelite. Massa saker och mycket folk som var där och ville fynda. Faktiskt så kom vi hem med en hel del värda ting. Bland annat varmfodrade skor och en Kaxs proxtec ofodrad overall för höstbus. Perfekt! Sen blev det en del fina leksaker och en babypulka till vintern. Allt för en billig peng. 20 % av köpesumman gick till goda ändamål, inte dumt!

 

Igår var lillen riktigt förkyld. Det var en hängig kille som kröp runt och grät och ville vara i famnen mest hela tiden. Kan inte vara lätt att vara bebis och inte må bra. Visst är han snorig även idag men det verkar gå åt rätt håll. Trots detta var vi på kortvisit på matmässan i Mariebergskogen igår. Han tycker det är skönt att rulla vagnen och titta omkring sig medan han vilar.

 

Det är mysigt med hösten. Nu tillåter man sig själv att ligga inne och mysa. Skönt är det att ta det lugnt och vila upp sig. Tröttheten har kommit ikapp oss här hemma. Ikväll blir det hemmakväll framför TVn med goda chokladpraliner som snacks. Just nu klättrar vildbassen upp och ner på soffan med nappen i mun, haha.

 

Godkväll!

 

 
Nilsi på äventyr i Mariebergskogen. Livrädd blev han när det stora svinet nöffade högt. <3
 

 

 

 

 

 

 

 


Höst

 

Hösten är kommen. Vi har hela familjen inlett den med att vara genomförkylda. Fredrik fick ställa in sin medverkan i tjurruset, Nils näsa har runnit på och jag har varit sängliggandes. Nu mår vi som tur bättre. Under kurerartiden har jag har haft tid att ligga och kika på tapeter och annan inspiration till huset. Vi har än så länge hittat två tapeter som vi förmodligen vill ha. Ibland har jag så svårt att sova för att det snurrar färger, tapeter, textilier och möbler i huvudet.

 

 

Idag har vi haft besök av Anna B. Nils gjorde debutbesök på Folktandvården Norrstrand. Han var där på ettårskontroll. Han ville iiiinte öppna munnen för tandhygienisten. Men efter att ha fått en ljusblå tandborste av henne som han kunde leka med fick hon snabbt kika på de fyra och en halv tänderna som kommit upp.

 

 

Ikväll har jag suttit och varit tacksam för det fina i min värld. Tänk, förra året vid denna tid hade jag en jättekula till mage. Där inne låg lille Nils <3 Jag minns förväntningarna, spänningen och kärleken till det okända så väl! Nu ligger han, som då låg i fosterställning i min livmoder, utbredd i sin spjälsäng och sussar sött. JAG HAR VÄRLDENS FINASTE SON! Han är livet! Det är lätt att fälla en tår av tacksamhet när man är såhär sentimental.

 

 

 
  För ungefär ett år sedan (Ps. Inte bara magen var tjock utan också mitt hår!)

 

 


Arbett å åter arbett

 
Vad vi kämpar på här hemma. Nu när huset är köpt gäller det att städa lägenheten inför försäljning. Varenda centimeter ska putsas och skavanker ska rättas till. Igår var pappa iväg och köpte bilbarnstol så Nils även kan åka med i deras bil. Nils har nu invigt stolen. I eftermiddag/kväll har han gjort Västra Ämtervik med sin mormor och hälsat på gammalmormor och familjevänner. Häromdagen var han med sin mormor och morfar till släktingarna på Bergvik. Skönt för honom att få full uppmärksamhet och bra för oss att få tid att städa. 
 
 
Idag blev Nilsisen 11 månader! Kommer skriva ett inlägg om det snart när jag känner att jag får tid.
 
 

Vi har köpt hus!

 

Inte trodde vi att vårat hus skulle dyka upp nu! Vi som nästan givit upp hoppet. Inte heller kunde vi ana att det skulle bli ett vitt tegelhus i högmodernistisk stil ala 60-tal! Både vi och de som känner oss hade nog sett framför sig att vi skaffat oss en gammal 1½-plansvilla i trä, helst med brutet tak. Istället blev det blev en etagevilla på Skåreberget på 160+37 kvm belägen på en toppentomt! Huset ligger lite högre och har skogen inpå baksidan och gatan är lugn. Huset har en mycket bra öppen planlösning och de stora fönstren släpper in massa ljus. Våningsplanen gör huset spännande. Inte dumt med ny bergvärmepump heller.

 

Nu vet vi vad vi har framför oss i början av nästa år. Att börja med ska det målas tak, tapetseras och läggas golv. Jag hoppas ni är nyfikna och hänger med på vad vi sysslar med vid inflytten. Jag badar i inspiration så jag nästan blir knäpp!

 

Kan fortfarande inte tro på att vår jakt är över! :)

 

 

 
 
 

rt, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu