Ingenting om allt

 
Det är fullt upp varje stund känns det som. Och inte heller verkar det lugna ner sig. Bloggen vilar, men tryggt. I tisdags var det sista tillfället på småbarnsrytmiken. Vad tomt det kommer kännas! Nils älskade att vara där och härja och det var verkligen ett mysigt tidsfördriv vi hade i Grava församlingshem på tisdagar. Som tur är finns öppna förskolan kvar, så där kommer vi förhoppningsvis hänga.
 
 
Skåres öppna förskola har vi också varit till. I måndags var vi där med Linnea och Svea. Väldigt trevligt men tyvärr stänger öppna förskolan där till vintern då det ska öppnas temporärt dagis där. Det är sådan brist på förskoleplatser i Skåre/Stodene! Hoppas innerligt att Nils får sig en plats, även fast det ser mörkt ut. 
 
 
Jag och Nils hälsade på jobbet i veckan. Jag var där och la in några arbetspass i Timecare. I februari börjar jag tjänstgöra i de vita kläderna igen. Till en början ungefär en dag i veckan. 
 
 
Nu är det helg igen. Förra bjöd på massa festligheter! På lördagen firade vi Lottis och Eje som fyllt år och på kvällen åkte vi till Gettjärn och firade min ena morbror som också fyllt. Fullt ös..
 
Idag valde Nils att starta dagen 07.40. Vi tände massa ljus och hade mysfrukost. Lillen krånglar med maten men jag och Fidde åt iaf. Det är som Nils blivit mini igen. Någon mat vill han inte ha utan det är välling eller ersättning som gäller. 
 
Fred är hos en kompis och Nils sover. Jag passar på att vila på soffan och slötitta tv. Jag tränade ett konditionspass i morse och vi har promenerat en hel del idag så kroppen är mör. 
 
 
God kväll! 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0