TV-spelskväll och helgtagning

 
Igår kom Anna B över på TV-spelskväll. Grönsaker hackades upp och dipp blandades. Nils hade inte alls någon lust med att sova! Det var rediga protester med gallskrik. Så lilla ärtis fick sitta uppe med oss och gnaga på morotsstavar.

 

Efter att idag ha flängt runt genom staden och köpt en underbar gul plåtlampa till Nils kommande rumsfönster och därefter ett par knallrosa Nikeskor till mig på nyöppnade XXL till dunderpris kommer det sitta fint med haloumiquesadillas ikväll!

 

Nu kom Fredrik hem från badmintonspelet och lagar mat så vi kan strax kan äta. God helg på er!

 

 

 
Pyjamasbeklätt sällskap i dunkel miljö
 

 

 

 
 
 

Nils går!

 
I några veckor han Nils kunnat ta några försiktiga steg. Nu går han! Det verkar som han har gjort ett val att överge krypningen så mycket han bara orkar. Stabilt och bredbent går han framåt. Ibland gör han små skuttande spring. Så himla söt! Hur stor är inte vår lilla bebis nu!?
 
 
/Världens stoltaste föräldrar
 
 
 
 

Ingenting om allt

 
Det är fullt upp varje stund känns det som. Och inte heller verkar det lugna ner sig. Bloggen vilar, men tryggt. I tisdags var det sista tillfället på småbarnsrytmiken. Vad tomt det kommer kännas! Nils älskade att vara där och härja och det var verkligen ett mysigt tidsfördriv vi hade i Grava församlingshem på tisdagar. Som tur är finns öppna förskolan kvar, så där kommer vi förhoppningsvis hänga.
 
 
Skåres öppna förskola har vi också varit till. I måndags var vi där med Linnea och Svea. Väldigt trevligt men tyvärr stänger öppna förskolan där till vintern då det ska öppnas temporärt dagis där. Det är sådan brist på förskoleplatser i Skåre/Stodene! Hoppas innerligt att Nils får sig en plats, även fast det ser mörkt ut. 
 
 
Jag och Nils hälsade på jobbet i veckan. Jag var där och la in några arbetspass i Timecare. I februari börjar jag tjänstgöra i de vita kläderna igen. Till en början ungefär en dag i veckan. 
 
 
Nu är det helg igen. Förra bjöd på massa festligheter! På lördagen firade vi Lottis och Eje som fyllt år och på kvällen åkte vi till Gettjärn och firade min ena morbror som också fyllt. Fullt ös..
 
Idag valde Nils att starta dagen 07.40. Vi tände massa ljus och hade mysfrukost. Lillen krånglar med maten men jag och Fidde åt iaf. Det är som Nils blivit mini igen. Någon mat vill han inte ha utan det är välling eller ersättning som gäller. 
 
Fred är hos en kompis och Nils sover. Jag passar på att vila på soffan och slötitta tv. Jag tränade ett konditionspass i morse och vi har promenerat en hel del idag så kroppen är mör. 
 
 
God kväll! 
 
 
 
 
 
 

Fars dag

 
 
 
Idag är det som bekant fars dag. Det betyder att vi ska till min familj och fira min pappa idag. Kankse får även Nils "pipps" något. Vi får se vad Nils har planerat.

 

Hemmafest med Mr Calici

 
Ja, jisses.. vi har haft ett antal tuffa dagar med magsjuka. Jag insjuknande söndag morgon med illamående och jag kaskadspydde hela dagen lång. Fredrik och Nils flydde till svärföräldrarna vid min symtomdebut. Dagen efter ringde Fredrik och sa att han också mådde dåligt.. Nils har fått bo hos sin farmor och farfar medan jag och Fredrik kurerat oss från eländet på hemmaplan. I morgon eftermiddag hoppas jag att vi har samlat tillräckligt mycket kraft så vi kan ta oss ur sängen. Jag längtar så efter min lille Nilsi! Vår älskade pojke <3

 

 

 

 

 

 
 
 

rt, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu