It's me, Visa!

 

Karlstad Stadslopp

 

Idag gick Karlstad Stadslopp av stapeln. De anmälda sprang en mil i det fina vädret. Jag, Nils, Anna M, svärföräldrarna var där för att titta och heja på Fredrik. Mitt bland de första klungorna av klubbklädda löparna kom vår Fredrik springandes. Vilken fart!

 

Jag och Nils är mycket stolta över vår man/pappa som lyckades springa banan på 36,28 minuter och kom på 29de plats! Han är hur duktig som helst. Den grundkondisen skulle man ha.. Nästa år ska det tränas och satsas på topp 20. Men för min del blir det ingen mil sprungen in public!

 

 

Godmorgon


 

Nils åtta månader

 
Vår lille vilde har fyllt åtta månader. Nils kryper omkring och är högt och lågt. Ställer sig gör han och han tycker det är spännande att försöka klättra upp på möbler. Det lilla huvudet lever farligt då han handlöst faller titt som tätt.
 
Han har fått två stycken tänder framtill i nederkäken. Det är en liten huggorm vi har som med bus i blicken går till attack och hugger oss. När han inte leker ond är han en riktig gladfis. De flesta gillar han och han ler åt folk omkring sig. Jag upplever inte att han är jätterädd mot främlingar men visst kan han vara tveksam i början och håller oss gärna nära vid nya möten. Att härma folk är kul.
 
Dock är åttamånadersångesten här och visar sig genom att han inte vill bli lämnad en sekund och att sitta i löparvagnen (som är framåtvänd) kan ibland vara omöjligt. Då kan man behöva trösta med napp och Ipad som spelar Babblarna. Nätterna då? Att natta honom är en kamp. Han står upp och protesterar mot sömnen. Vaknar gör han inte fullt lika många gånger som förut men fortfarande flera jobbiga gånger. Mat behöver han inte längre nattetid.
 
Det är främst storlek 68/74 som gäller nu. Han har fått sin nya bilbarnstol installerad och sitter som en kung i Be Safe-en. Bak i bilen pratar han gärna med sig själv i spegeln eller någon leksak. Han är en mycket social unge!
 
Tiden är inne för att barnsäkra hemmet på allvar nu. Jag sticker inte under stolen med att det hade varit skönt att bo i en stor villa nu. Våra kvadrat är fyllda med bebisattiraljer och yta för lek och krypande inte särskilt stor. Någon gång dyker vårt hus upp.
 
 
 

Nattsvart

 
En förlust + ett besked = katastrof. Jag mår så jävla dåligt att jag knappt vet hur jag ska tänka eller hur jag ska agera. Jädra faan.
 
 

Just nu

Efter-frukost-mys

rt, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu