Julmarknad

 

I förmiddags åkte jag, Fredrik och Nils till Mariebergskogen för att möta upp Anna och Emma. Det vankades julmarknad! Tänk att snön hade hittat till Karlstad lagom till denna tillställning. Det var verkligen bitande kallt ute idag.

 

Många overallklädda barn med röda näsor väntade för att få komma in till tomtestugan och berätta för tomtefar vad de hade på sin önskelista. Klart Nils och Emma skulle få hälsa på tomtarna. Det var ingen vidare sensationell reaktion för något av barnen men mysigt var det ändå.

 

Två och en halv timme lyckades vi spendera i marknadsyran. Hem fick vi med oss brända mandlar, chokladpraliner och biskvier. Bara massa nyttigheter alltså. ;)

 

 

 

Här hemma slängde vi oss på golvet med täcke och kuddar för att värma upp våra frusna kroppar medan Nils möljde bland sängkläderna. I eftermiddag har vi tagit tag i lite packning av köksgrejer som vi inte kommer använda förrän i huset och även garderoben har fått sig en rensning och mammakläder och sommarkollektionen har packats ner prydligt i lådor. Behöver jag nämna att vi verkligen längtar efter huset?

 

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0