Mammas pojke står upp

Aaaah, lite nervarvning efter gympan. Jag måste alltid sitta uppe en stund och ta det lugnt innan jag går till sängs. Viktigt för mig att ha ett litet ”Lovisa-moment”. Förövrigt är det nu Fredriks tur att vara sängliggande. Magsjuka is in the house! Trevligt.. Nils är lyckligtvis pigg som vanligt. Dock är han otroligt mammig! Maamaa mamamama maamaaa ropar han så fort som jag inte är inom synhåll. Hur fränt är inte det!? Samtidigt som det ibland hade varit skönt om han också ropade efter hans käre far.

 

 

I helgen upptäckte vi att Nils kan stå upp nästintill självständigt! Inte har han lärt sig att sitta ännu men att stödja sig mot en stol lodrätt med kroppen kan han. Åh, det är så kul med alla dessa framsteg. Snart kommer jag inte komma ihåg att han varit ett spädbarn. Lite stressande att tiden går i ultrarapid. 

 

 

På tal om spädbarn så längtar jag med spänning tills att Myrrans bebis kikar ut. Fred och jag har stenkoll på möjliga värkskrik i trappuppgången ;) Var förut upp till henne med hallonbladste som jag hade över från när jag väntade Nils. Jag tror på teets påstådda positiva effekter. Jag födde två veckor förtidigt, förlossningen var snabb och komplikationsfri. Blödde ytterst lite under förlossningen, sprack inget och livmodern drog ihop sig relativt snabbt. Jag kommer definitivt pimpla det inför eventuellt nästkommande förlossningar.

 

 Vår vilding

 


Kommentarer
Postat av: Anna

Men oj så duktig som står upp :) han blir så stor!

Haha snart behöver ni förhoppningsvis inte vänta mer, o inte vi heller :) haha!

2013-04-23 @ 00:57:11
URL: http://annamyren.blogg.se
Postat av: Malin S

svar: Tack snälla!

Åh, så söt han är!!

2013-04-28 @ 20:19:23
URL: http://www.malinstolt.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0