Barnfri helg

 

Efter alla sömnlösa nätter var det i helgen dags för ett break. Fredag eftermiddag lämnade vi Nils hos min mamma och pappa. När vi åkte hem kändes det jättekonstigt att sitta i bilen utan att ha med sig lillen i babyskyddet bak. Detta blev bebisens första nätter utan sin mamma och pappa. 

 

Hungriga som vi var tog vi oss en tur till stan och åt. Det blev att moffsa i sig rejält med mat på Pitchers. Gött! Jag trodde jag skulle längta ihjäl mig och oroa mig mer om Nils än vad jag gjorde. Jag visste ju faktiskt om hur himla bra han hade det hos sin mormor, morfar och morbror. Vi fick en massa mms och sms som uppdaterade oss hur det gick. 

 

Vi sov himla gott hela fredagsnatten. På lördag morgon fick jag ett meddelande från pappa. Där berättade han att Nils skulle stanna kvar där en natt till och vi skulle passa på att gå på bio och vila upp oss ännu mer, haha. Det gick vi med på. 

 

Tyvärr började jag känna dålig på lördagen och därmed blev det en hemmakväll. Ganska skönt det med, men ack vad tomt och tråkigt det lätt blir utan barn. Vi la märke till hur skrämmande snabbt man kom in i sin gamla barnlösa tillvaro. 

 

När vi på söndagen hämtade hem lillen kändes han så stor. Det såg ut som han blivit megastor på bara en helg. Och när vi möttes av hans glada joller kunde vi inte annat än le. Goding! Tack mamma och pappa för att Nils har världens bästa mormor och morfar. Det värmer i hjärtat när jag ser hur gott Nils har det hos er.

 

 
MMS-bilder
 
 
 
Idag är det tisdag och Nils och Fredrik har varit iväg på rytmik medan jag kurerat mig. Igår var jag totalt sängliggandes men som tur är så känner jag mig bättre idag. Förhoppningsvis mår jag bra imorgon, då det är BVC-besök och minikurs i första hjälpen med föräldragruppen.
 

Kommentarer
Postat av: Carin

Hörde av Ann att sovit bra hos dem! Bra. Hur gick det när han kom hem? Har det vänt eller var det bara en tillfällighet?

2013-04-17 @ 08:33:46
Postat av: Carin

Hörde av Ann att sovit bra hos dem! Bra Hur gick det när han kom hem? Har det vänt eller var det bara en tillfällighet?

Svar: Ja visst hade han det :) Har han vaknat ett antal gånger på natten.. MEN inatt var han bara vaken en gång. Underbart!
Lovisa - mamma till Nils

2013-04-17 @ 09:02:03
Postat av: Anneli

Visst är det guld värt med underbara mor/farföräldrar!

2013-04-19 @ 08:08:00
URL: http://vardagssaker.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0