Sista dagen på året

 

Så kom vi till den sista dagen på året – nyårsafton. En dag jag en tid tyckt varit kämpig. I många år har jag levt med ångestproblematik och depressioner. När de sinnesstämningarna härjat som värst och tiden seglat förbi och år efter år gått utan vidare förbättring av melankolin har det känts svårt att vara glad vid nyår.

 

Senaste åren har gått framåt och nu i år är det verkligen annorlunda. 2012 har varit det bästa året. Jag blev gravid, bar min underbara unge i magen i nio månader för att sedan föda honom. Jag blev mamma! Häftigaste året ever! Och vet ni vad det bästa är? Jo, att Nils ska finnas hos oss resten av våra liv och vi får leva med denna föräldralycka för alltid. 2012 är bara början..

 

 

Tänkte jag skulle gå genom dagboksanteckningar, blogginlägg och foton. Planerar att försöka få ihop en liten årsresume här på bloggen.

 

I natt ska vi skåla för det finaste vi fått, nämligen vår underbare son Nils.

 


Kommentarer
Postat av: Anna

Ja ert år blev ju verkligen toppen :) gott nytt år!! :)

Svar: Kunde inte blivit bättre! =)
Lovisa - mamma till Nils

2012-12-31 @ 12:40:30
URL: http://annamyren.blogg.se
Postat av: Cissi - mamma till Emma och smurfen i magen

är så häftigt och stort att bli mamma!

Drack hallonbladste sist också och tror verkligen att det gjorde nytta.. Gick snabbt och värkarna gjorde verkligen vad de skulle, blödde lite och livmodern drog ihop sig jättefort.. Sen vet jag inte om jag tror att det startar förlossningen utan snarare underlättar.. ;)

Hoppas ni fick en bra nyårsafton och en bra start på nya året

Svar: Håller med. Tror också på att teet kan underlätta :) Blir att pimpla om man blir gravid igen! Bara hoppas det funkar lika bra då. :)
Lovisa - mamma till Nils

2013-01-01 @ 23:06:44
URL: http://nastanperfekt.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0