Nils elva veckor

 

Denna vecka har han fått någon typ av utslag. Vi upptäckte en torr röd fläck på kinden som blev större och att det uppkom småprickar i ansiktet och att han blev rödflammig på buken och bröstet. Vet inte vad han reagerat på. Kanske något jag ätit? För säkerhetsskull ska jag tvätta om en del av hans klädesplagg, då jag är osäker på om allt tvättats parfymfritt.

 

När Nils ska äta beter han sig ibland som han gjorde som nyfödd. Dvs jätteivrig men inte vill ta bröstet med en gång om det gått någon minut från första skrik. Det är lite förvånande då han nu annars brukar ta bröstet snabbt och lätt. Jag tror det blir så när han är väldigt trött och vrålhungrig samtidigt.

 

Jag skrattar när Nils ser sig själv i spegeln. Han ser jättecharmig ut, flirtar upp sin spegelbild och storler. Hans sinnesstämning förstärks verkligen av det han ser i sin spegelbild. Haha, goding!

 

 

 

Lille knytet fångad av mobilkameran innan barnvagnsfärd

 


Kommentarer
Postat av: Yohannas.se

Åhhhhh vilken fin gosse du har! <3

Svar: Tack så himla mycket :)
Lovisa - mamma till Nils

2012-12-30 @ 16:39:18
URL: http://maiplunevermind.blogg.se/
Postat av: Anneli

Vi har lite liknande problem emellanåt när hon ska ta bröstet. Jag beskriver det som att hon verkar lite uppstressad eller nåt, men jätteivrig passar det oxå som beskrivning... Vet inte vad det kan bero på.

Svar: Ja man kan verkligen undrar bland vad som snurrar i bebisarna huvud och även vad de känner.
Lovisa - mamma till Nils

2012-12-31 @ 15:12:54
URL: http://vardagssaker.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0