Hej då sommarn! Hej hösten!

 

Hej bloggen! Hej vänner!

 

Idag startade vi höstterminen. Nils återvände till förskolan och Sigrid och jag sattes tillbaka in i våra små stunder av vardagsrutiner. Nils tyckte det var kul att träffa fröknarna och kompisarna.

 

Vi har haft en härlig sommar. Åtta veckors ledighet hela familjen tillsammans. Vi har varit till Parken zoo, Kolmården, Rottneros och Sälen. Vi har umgåtts med vänner och gjort saker som hör sommarn till. Ja, till och med blev det en plask- och baddag i Skivtjärn nu på slutet av augusti.

 

Jag har faktiskt hoppat in och jobbat. Sjuksköterskebristen betyder betydligt bättre betalt på sommarn så jag har passat på att tagit några pass. Men nu får det vara nog för ett tag.

 

Hemma har vi grejat på som vanligt. På baksidan har vi fyllt upp med massor och sått gräs där det en gång var ett misskött skogsparti. Berg i dagen är framskrapat och det ser allmänt trevligare ut. Vi är på god väg med trädgården. Fönster har renoverats och nya fönsterbleck skall sättas dit. Sigrid har fått ett gudomligt rum med vitt askgolv och gröna väggar med tillhörande tapet. Jag lovar att visa er.. så småning om ;)

 

Hoppas både jag och ni hittar tillbaka hit. Jag har saknat bloggen!

 

I morse påväg till dagis
 

 


rt, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu