Sigrid en månad

 

Nu går det undan. Vår lilla tjej är redan en månad. Jag upplever att hon är så medveten och stadig! Hon är oftast nöjd och magen har blivit bättre.

 

Denna vecka hade jag helhetsansvaret för lämning och hämtning av storebror. Sigrid har fått hänga bredvid Nils i Charioten eller fått ligga i Teutonian medan han varit på ståbrädan. I måndags var det kämpigt med logistiken då Sigrids mage var ond. Att fixa frukost, klä på och komma iväg till förskolan i tid med Nils medan Sigrid konstant kolikskrek var ingen lek. Nu hoppas vi det håller sig åt rätt håll.

 

Smölpajen följer med smidigt i vardagen. Så som man hört att mindre syskon oftast gör. Vi har ingen jätterutin på dagarna. Det som är stående är att vi brukar ta en powerwalk på förmiddagen. På kvällen lägger hon sig och sover samtidigt med mig och Fredrik. Hon har legat tätt till mig de första veckorna med nu har vi gjort som ett nest mellan oss istället. Vi har börjat ge henne ersättning som tillägg vid nattningen. Jag upplevde att min mjölk inte räckte till då det skulle ammas varje halvtimme vissa nätter. Som brev på posten blev också magen orolig av många täta matstunder. Nu är hon mer nöjd.

 

 

 

 


Kommentarer
Postat av: Jennica- blivande trebarnsmamma

ja jisses vad tiden går fort med bebisar. det gäller att ta vara på tiden :)

2014-11-04 @ 16:32:57
URL: http://jennica.vimedbarn.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0