Helgen

Jag brukar inte alltid skriva så ingående här på bloggen vad våra dagar består av. Utan brukar mest ge små glimtar. Jag skriver ju faktsikt traditionell dagbok för hand på kvällen med tankar och händelser. Men ibland faller lusten på att skriva lite mer här. 

 

 

Torsdag: Jag och Nils hade besök av Lottis på dagen. Nils var så förtjust i sitt sällskap. De gungade tillsammans i trädgården och jag fick inte vara med. Han är så rolig och god när han har sin idol för stunden. Efter att Fredrik slutat arbetet cyklade vi ner för berget och besökte Månssons. Lotta har blivit stor och tagit studenten! Det var sju år sedan vi tog studenten. Det känns faktiskt.

 

 

 

 

 

Fredag: Vi gick på Polarn o pyret-rean. Hem fick vi med oss ett helt fantastiskt skalset. Jackan och byxorna som vi fyndade kan han kan ha i höst. Jag har kikat på dem innan och har hela tiden tyckt det varit så snygga! Dock är det svårt med storlek.. 86 eller 92 senare i år? På kvällen kom Anna M och Daniel hit. Vi grillade burgare. De blev kvar till sent och Nils var så duktig och la sig under tiden de var här. Annars brukar det vara svårt att få honom i säng när vi har besök.

 Lördag: VILKEN JÄVLA DAG! Efter att ha städat bilen på morgonen åkte vi till Marieberg för att ta kontroller (Friska Karlstad). Tydligen hade vi en del komunikationsproblem jag och Fred.. Vi tappade bort varandra! När stolparna var registrerade satte vi oss irriterade i bilen. Precis när ongen blivit nöjd där bak och vi börjat dra på smilbanden tutar en bil på oss på motorvägen. Han gestikulerar bakåt och har sig. Vi fattade ingenting! Sen knöt han handen som en telefon och pekade. Det måste vara en av våra mobiltelefoner som åkt ur bilen.. Var bakluckan inte stängd eller vad hände? Vi ringde Fredriks privattelefon - avstängd. FAN! Den var på alldeles nyss. Jodå! Den hade på något jävla vänster hamnat på motorvägen. KUL! Vi körde runt och runt för att hitta den. Ut på vägkanten och hej å hå. Fredrik skjutsade hem mig och Nils till mor och far medan han gav sig ut på vägbanan i stan. Mobilen hittades. Det enda som gått sönder var batteriet! Nu återstår och se om det går att få igång den efter att han fått ett nytt.. Mor och far såg till att vi åkte och köpte pizza. Det blev en lugn kväll på soffan.

 

 

 

 

 

Söndag: Vi var hemma och hade en riktig fixardag. Vädret bjöd på sol så vi var givetvis ute och grejade. Mitt på dagen åkte vi in till stan för att köpa en sulky av My. En limegrön Chicco liteway. Känns skönt att ha en lättare resesulky i vagnsamlingen. Nils älskar den verkligen och ser den lite som en leksak att åka i. 

 

 

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0