Sommar i Sälen

 

Förra veckan onsdag till söndag åkte vi upp till friheten - Sälenstugan. Så himla skönt med ett brejk från det vanliga. Bara jag(+bumlingen), Fredrik, Nils och naturlivet. Det är så mycket på hemmaplan. Även fast det är kul med hemmafix så är det en inre stress. Vi tar det sällan lugnt jag och min sambo.

 

Upp med var givetvis Charioten, Ergobabyn och cyklarna. Vi tog oss långa cykelturer och vandrade. En dag cyklade vi till naturreservatet i närheten, en annan in till byn. På vägen till Hälla stötte vi på kossor och getter vilket Nils tyckte var spännande. Vi vandrade en dag nedanför Högfjället. Verkligen kanon med barn. Nils var duktig och gick(sprang) en redig bit själv tills han blev alldeles för trött. Då satte han sig i selen hos Fredrik och somnade. Så skönt att min kropp verkligen fungerade och att jag inte fick ont.

 

På eftermiddagarna tog vi oss dopp i tjärnet. Riktigt skönt i vattnet. Synd att vi har en del broms där bara. Första dagen var Nils morsk och verkligen badade med resterande dagar var han mer reserverad och sprang längs strandkanten. Vi spände upp seglet på altan och blåste upp hans babypool som han kunde härja i också.

 

 

Veckan bjöd på högsommarvärme och luften var lika go som vanligt. Nu är vi fyllda med energi där uppefrån och vi härjar vidare ;)

 

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0