Sömn, allergier och astma

 

Nils sover och det är en rysligt trött Lovisa som sitter uppe med en kopp varm choklad här ikväll. Fredrik är på träning. Jag känner att jag måste ta det hyffsat lugnt ikväll, trots att det ser ut som det gör med grejer överallt. Idag har jag invigt tvättstugan och nu väntar jag på att en maskin ska bli klar.

 

Fredrik sa åt mig att gå och lägga mig när han kom hem från jobbet idag. Jag la mig i sovrummet, han släckte ner och stängde dörren. Jag somnade som en stock. Jag vaknade av dreggel på kudden och kände mig lite mer utvilad, en timmes lur var precis vad jag behövde. Det tar på krafterna med en flytt, särskilt när man har småbarn som inte sover nattetid.

 

Sedan ett antal månader tillbaka är Nils inte kurad längre. Hans nattrutin kom ur balans när han blev sjuk och sedan dess har vi inte fått tillbaka vanan. Det krånglar och är jobbigt på nätterna. Undrar om han någonsin kommer komma till ro nattetid. Kan inte vår fina underbara vilding få må bra dygnet runt? Vi har varit på allergimottagningen då klådan verkat blivit värre och visst hade han utvecklat en ytterligare allergi OCH astma. Det som nu är diagnostiserat är att han inte tål jordnötter, ägg, mjölkprotein, vete, hund och katt. Tyvärr tror jag inte det tar stopp där, senaste gångerna med lax har slutat med det illrött gossebarn med klåda.

 

 

Dags att hänga upp tvätten..

 

 

 

En springande vilding i slutet av lägenhetstiden
 

 

 

 

 

 


Kommentarer
Postat av: Anna

Usch stackars lilla Nils som ska ha det så jobbigt :( tycker iaf att ni gör ett grymt jobb och hanterar allt så bra det bara går :) kram!

Svar: Ja, tycker också det är så synd :(
Tack snälla. Man har ju inget val :/ KRAM
Lovisa - mamma till Nils

2014-02-10 @ 22:06:55
URL: http://annamyren.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0