Till salu!

 

Nu är vår fina lägenhet utannonserad! Klicka på bilderna för att komma till annonsen.   


 

Kommentarer
Postat av: Anna

Vad hände med din borderlineblogg? Ser att den är lösenordskyddad nu :( den var viktig för mig som har en dotter med borderline att läsa :) kan du inte skriva ett inlägg om hur det är att vara mamma med psykiska besvär? du är så stark och modig, en sann inspiration som klarade skolan och att bli mamma. vet att fler säkert vill veta hur du klarade dig igenom allt. hur ser ditt liv (ångestdelen) ut idag?
kramar från Anna

Svar: Jag ska låsa upp den igen :) Ledsen över att höra att din dotter har borderline, men glad över att du finner stöd i min berättelse.
Visst skulle jag kunna skriva om det, men inget som jag planerat just nu. Jag har inte tagit ställning till hur mycket diagnos det ska vara i denna blogg. Helt spontant så skulle jag säga att jag är som vilken mamma som helst. Jag upplever mig inte längre som fast i diagnosen, men jag har tyvärr jobbig ångestproblematik kvar som jag säkert får leva med resten av mitt liv. Jag tillåter inte ångesten gå ut över min son. Jag är en glad och lekfull mamma som sätter N i största fokus. Min ångest tränger sig allra mest på kvällstid och nattetid. Har jag det jobbigt dagtid har jag en underbar sambo som finns till.

Kram och tack för din kommentar. Du är välkommen med fler frågor.
Lovisa - mamma till Nils

2013-10-01 @ 02:57:20
Postat av: Madeleine - Mamma till 3 i USA

va fint ni har det!! grattis till husköp! Ang att föda igen så tycker jag absolut att du ska gå in i det med ett open mind. Mina 3 förlossningar har varit HELT olika. Från hur de startade, hur det kändes, hur jag upplevde det, hur lång tid det tog, smärtan.etc. HELT olika. Så jag har aldrig varit rädd eller nåt inför nästa förlossning.. just för man inte vet hur det kan bli. Ett stort tips är att ha en doula med sig.. det börjar bli vanligare här i USA och har läst att det blir vanligare i sverige också? Det va ett STORT stöd för mig :) Ni kan ju inte göra så fina barn och sluta med bara ett ;) KRAM

Svar: Tack snälla! Känns verkligen toppen att få flytta till villa! :)
Ja, Nils måste ju klart få syskon i framtiden. Ska bli "spännande" att se hur det blir nästa gång. Doulor vet jag en del använder sig av här med men för mig finns det inget bättre stöd än min sambo. :)

KRAM
Lovisa - mamma till Nils

2013-10-02 @ 22:29:29
URL: http://www.maddes-cali-dreamin.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0