Trött mamma

Nu är det en utsliten mamma som sitter och skriver. Pappan somnade tillsammans med sonen under nattningen. Jag har suttit och gjort en namntavla till vår Nils Svante Loa och antikrundan har gått på TV. Jag försöker vila lite.

 

Denna dag har nämligen varit lite av en pärs. Lillen har varit ledsen och grinig, säkerligen pga. trötthet. Vi sover ju ingen av oss. Jag känner att denna sömnlöshet som vi nu haft i dryga fem månader börjat tagit ut sin rätt. Jag är hyffsat matt och sliten. I morgon ska jag på massage och ansiktsbehandling. Tror ni jag längtar eller?

 

Älskade lille vän. Vad är det som är bekymret när du skriker så om natten? Vad kan vi göra för dig att du ska må bra?

 

 

 
Lunchen var kul.. iallafall en stund.

Kommentarer
Postat av: Hanna Karlsson

Vad jobbigt att ni inte sover! Hoppas att det snart vänder.

Svar: Ja, ingen lek detta. Hoppas också på förändring.
Lovisa - mamma till Nils

2013-03-22 @ 07:19:37
URL: http://hannafialotta.blogg.se/
Postat av: Sofia - ett bättre du

Hoppas du känner dig piggare idag... Usch, att inte få sova är ju verkligen tortyr...

2013-03-22 @ 09:53:14
URL: http://ettbattredu.se/blogg
Postat av: Emma

Blir lätt fler gånger för mig med. :) Jisses va bra slutet va!

2013-03-22 @ 10:24:21
URL: http://Eembla.blogg.se
Postat av: Camilla

Hej Lovisa,
Åh vad jag känner igen oss. Vi hade precis samma spädbarnstid som er. Stella vaknade varje timme och skrek o skrek. Vaknade i panik som Nils. Vår dotter började när hon var 3 mån med att bajsa blod(grät även nästan hela nätter from 2 mån till 8 mån)fick diagnosen, komjölksallergi, Jag slutade amma och fick på recept först Althera(ersättning) blev inget bättre. Fick sedn neocate (ersättning), blev bra. Hon forsatta dock att vakna på nätteran och vi misstänkte då nattskräck. Nu i efterhand vet vi att det var hennes öron som värkte. Hon hade ibland feber och förkylning med vi forstod inte att det var öroninflammationer förens hon var ca 10 mån. Efter det fick hon upprepade öroninfl med sprucken trumhinna flera gånger. Hon har haft ca 17 öroninflammationer och har nu rör i båda öronen och det är bättre. Nu sover hon bra, vaknar endast 1 gång per natt. Hon är 2 år nu. Jag lider verkligen med er.. Mitt tips är att forsätta utesluta komjölksprotein och kanske kolla om han har problem med öronen. Kämpa på och TA hjälp så ni får sova. Vi var för stöninga och kämpade själva. Det slutade med att jag till slut blev sjukskriven. Först nu har vi återhämtat oss. Det blir bättre, jag lovar.
Stor kram till er

Svar: Hej. Åh, det finns fler. Tro det eller ej, men ibland känner man sig ruggigt ensam i detta. Visst att många föräldrar inte får sova som förr... men att vaka så mycket som vi gjort tillhör inte det vanliga.
Nils äter Althera nu och jag upplever att det lugnat sig.. men det har dock inte blivit helt lugnt. Vi är uppe varannan timme fast han har inte samma panik som innan utan blir nöjd efter att ha fått flaskan.

När vi var på BVC sist kollade läkaren öronen och kunde inte se något avvikande.

Vilken elände det är när ens barn inte mår bra. Vilken tur att Stella mår bättre och nu får sova.

Tack för att du tog dig tid att skriva. Kram
Lovisa - mamma till Nils

2013-03-22 @ 13:24:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0