Sälen

 

Som vanligt innebär vecka 9 sportlov för oss. Tisdagkväll packade vi in oss i Saaben och for upp till Sälenstugan. Både mina föräldrar och svärföräldrarna var redan uppe. Bilresan gick bra. Nils hade varit på babyrytmik och hälsat på sin kusin på dagen så vi hade förhoppning om att han skulle vara slut i bilen. Första timman satt vi och lekte och sedan blev han ledsen men fick sig en slurk ersättning och somnade efter en stund.

 

Onsdag delade vi upp oss. Mamma och pappa åkte slalom, Fredrik och svärfar åkte längdskidor på förmiddagen och jag och svärmor på eftermiddagen. Solen sken och det var verkligen superfina spår vid Myrflodammen. Vi invigde den nyrenoverade bastun i vårt nya fina badrum. Vilket lyft!

 

torsdagen passade mormorn Nils. Jag, Fredrik och pappa var iväg till Hundfjället och åkte slalom. Jag trodde det skulle bli tufft för de stackars skrala benen men benmusklerna jobbade på bra. Jag, mamma och pappa tog ett längdskidpass på eftermiddagen vid stugan. Hundarna var med och drog i spåret. Svärföräldrarna for hem och vi bakade pizza på kvällen med mor och far.

 

Fredagen bjöd på stafettvasa för sambons del. Jag och pappa åkte till vasaloppsstarten och hem fick vi med oss nya längdskiddresser från Salomon. Vi invigde dem vid Tandådalen. Det blev då också premiärtur för Nils i spåret. Nå, i släden vi fått låna av några vänner alltså. Supermysigt! Han tyckte det var spännande och efter en liten stund sussade han gott.

 

Lördag blåste det storm. Vi trotsade vädret och tog oss en längdtur uppe vid fjället. Lillen fick vara hemma i stugans trygga vrår med mormorn. På kvällen gick strömmen och vi fick för en stund bo i en stuga med massa stearinljus som ljuskälla. Som tur var kom strömmen tillbaka. Just då tänkte jag på vad himla praktiskt det är med amning. Nils kunde få sin mat trots bristen på någon vidare uppvärmningsförmåga.

 

söndag var det dags att städa och åka hem. Kort och gott kan jag säga att Nils fått ett alldeles ypperligt första sportlov. Det ska allt bli en liten naturNils av denna bebisen.

 

 

 Mobilfoton tagna under lovet

 


Kommentarer
Postat av: Satu//Me and My Baby Dolls

Härliga bilder! Hur mår ni annars?

Svar: Tack. Vi är trötta ;)
Lovisa - mamma till Nils

2013-03-12 @ 21:03:00
URL: http://mybabydolls.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0