Trötthet och inredningsval

 

Jag är så trött och jag vet inte varför. I morse fick jag sovmorgon och gick upp så sent som kl 10. Det var välbehövligt. När jag vaknade hade Nils och Fredrik flytt fältet. De var ute och sprang. Sömnen var verkligen behövlig. Men likväl är jag sömnig redan. Kanske är det en snöfri vinter som gör det eller så är det något somatiskt. Vi får se..

 

Igår efter att vi lagt Nils och ätit middag satt vi uppe och planerade en del med huset. Alla färg- och tapetval är nu gjorda. Golvet velar vi lite kring. Vilken kulör/träslag det ska ha är relativt självklart men om det ska vara massiva plankor eller parkettiljor är frågan. Badrumsmöbler är också svårt. Måtten ska stämma och de ska kunna fylla ut den plats som dagens nu har. Vi vill att allt ska bli perfekt. Inga beslut förhastas!

 

Efter att vi badat av inspiration plockades gitarren fram. Jag sjöng och Fredrik spelade. När hände det?! Vi har sagt att vi ska börja öva mer, för ringrostiga är vi verkligen.. haha! Det är mycket omkring oss med familj, vänner och hus men musiken måste få ta mer plats. Vi vill ju att även Nils ska få intresset.

 

Kram på er. Ha en fortsatt trevlig helg.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0